NABÓR NA WOLNE STANOWISKA URZĘDNICZE

Informacja o wynikach naboru

INFORMACJA

O WYNIKACH NABORU NA WOLNE STANOWISKO PRACY W URZĘDZIE GMINY W ZAKRZEWIE

stanowisko ds. pozyskiwania funduszy europejskich i innych środków zewnętrznych, współpracy z organizacjami pozarządowymi oraz funduszu sołeckiego

W wyniku zakończenia procedury naboru na ww. stanowisko została wybrana Pani Joanna Szreder zam. Złotów.

Uzasadnienie dokonanego wyboru:
Kandydatka wybrana do zatrudnienia na stanowisku ds. pozyskiwania funduszy europejskich i innych środków zewnętrznych, współpracy z organizacjami pozarządowymi oraz funduszu sołeckiego w wyniku przeprowadzonego testu i rozmowy kwalifikacyjnej została najwyżej oceniona przez komisję i uzyskała największą ilość punktów.

Komisji Rekrutacyjnej

23.04.2019r. (-) Dorota Murach

Lista wiadomości
na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Zakrzewie kierownika klubu Senior+