NABÓR NA WOLNE STANOWISKA URZĘDNICZE

Informacja o wynikach naboru

INFORMACJA

o wynikach naboru na wolne stanowisko pracy
w Urzędzie Gminy w Zakrzewie
  do spraw promocji gminy, informatyki, współpracy z organizacjami pozarządowymi, działalności gospodarczej, kultury fizycznej i sportu oraz turystyki

W wyniku zakończenia procedury naboru na wyżej wymienione stanowisko urzędnicze wybrany został

p. KAMIL MAŁOLEPSZY zam. w Złotowie

Uzasadnienie dokonanego wyboru

Kandydat wybrany do zatrudnienia na stanowisku  wykazał się  podstawową wiedzą w zakresie ogólnym i specjalistycznym  oferowanego stanowiska. W wyniku przeprowadzonego testu i rozmowy kwalifikacyjnej został wysoko oceniony przez komisję.W rozmowie kwalifikacyjnej kandydatudzielił wyczerpujących odpowiedzi na zadawane pytania dotyczące zagadnień, objętych zakresem działania stanowiska.

Zakrzewo, dnia 27 listopada 2017 r.

Przewodniczący Komisji Rekrutacyjnej

(-)Henryk Dobrosielski

Lista wiadomości
na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Zakrzewie kierownika klubu Senior+